Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος

Όνομα : Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος
Ημ/νία γέννησης : 25/10/1969
Θέση : Επικεφαλής ιατρικής υπηρεσίας
Υπηκοότητα : Ελληνική

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Το 1988, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 1994.  Το 1995, εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιώς.
Το 1997-1998 υπηρέτησε την Στρατιωτική του Θητεία στο Υγειονομικό Σώμα και στις Ειδικές Δυνάμεις («Καταδρομείς») του Στρατού Ξηράς.
Το 1998-2003 εκπαιδεύτηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική της  Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο ΚΑΤ Κηφισιάς.
Το 2003-2004 εκπαιδεύτηκε στην Αρθροσκοπική Χειρουργική του Ώμου (Shoulder Surgery Fellowship) στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Βορείου Καρολίνας, ΗΠΑ (University of North Carolina, Chapel Hill, USA).
Το 2004-2005 εκπαιδεύτηκε στις Αθλητικές Κακώσεις (Fellowship) στο Πανεπιστήμιο του Middlesbrough της Αγγλίας (James Cook University, Middlesbrough, UK), συνεργάστηκε με το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Duchess of Kent της Βασιλικής Αγγλικής Αεροπορίας (RAF) και ήταν Senior Registrar στο Friarage Hospital, Northallerton, NHS South Tees Trust, N. Yorkshire.
Τέλος, κατά την εκπαίδευσή του στην Αγγλία αποτέλεσε μέλος της ιατρικής ομάδας (Team Physician) της ποδοσφαιρικής ομάδας Middlesbrough F.C. της Premiership Αγγλίας.