Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Στέλιος Πουλιανίτης: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες είναι πολλές για τον Κόροιβο, που το προσεχές Σάββατο υποδέχεται τη Νέα Κηφισια, με στόχο να κάνει ξανά το κάστρο του... απόρθητο. Η σημασία του αγώνα είναι κομβική και ο κόσμος της Ηλείας είναι ο "ρυθμιστής". Με την παρουσία του θα δώσει δύναμη και θα ωθήσει τον Χάρη Μαρκόπουλο και τους παίκτες του στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ της ομάδας, Στέλιος Πουλιανίτης, έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και όπως τόνισε όλα εξαρτώνται από τους ίδιους. Παράλληλα, ζήτησε από τους φιλάθλους να έρθουν και να στηρίξουν την προσπάθειά τους, καθώς τους είναι απαραίτητη.

"Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την ομάδα μας. Περάσαμε από ένα δύσκολο στάδιο της αγωνιστικής περιόδου, αλλά παρόλα αυτά, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Αν προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι και ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας, σε συνδυασμό με την συγκέντρωση που απαιτείται, θα φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του διεθνούς παίκτη, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο:

"Μεγάλο ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου. Τον θέλουμε δίπλα μας, όπως σε κάθε παιχνίδι εντός έδρας και ακόμα περισσότερο αυτό το διάστημα. Όλοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό το Σάββατο για τη νίκη".