Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Παναγιώτης Βασιλόπουλος: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας”

Η ..μπασκετική ομήγυρης των Βασιλόπουλου, Χαριτόπουλου & Χριστοδούλου επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης το 2ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας όπου μοίρασαν προσκλήσεις στους μικρούς φίλους της ομάδας, για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, με τους Dwayne, Darrel & Harding επισκέφτηκε και το 4ο δημοτικό , όπου δημιουργήθηκε ..ένας μικρός πανικός από τους μαθητές για να αποκτήσουν αυτόγραφα από τους αθλητές του Κοροίβου.

Στη συνέχεια, ο captain της ομάδας Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε δηλώσεις για τη σημασία του αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας Carna .

Στον φιλόξενο χώρο του café “Check In”, o Παναγιώτης μας μίλησε για την σημασία του αγώνα του Σαββάτου και τον κόσμο που περιμένει να δώσει δυνατά το «παρών» στις εξέδρες του κλειστού , για να σπρώξει  την ομάδα προς τη νίκη.

«Ο επερχόμενος αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικός. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη για το 2016, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος και τον μεταξύ μας πρώτο αγώνα στην Πάτρα.

Πιστεύω πως ο κόσμος θα μας στηρίξει, χρειαζόμαστε  τη δύναμη της έδρας σε τέτοια παιχνίδια. Όλοι θυμούνται πως κερδίσαμε το ματς με τον Άρη και το πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε ο κόσμος. Περιμένω μια  ζεστή ατμόσφαιρα και στο ματς του Σαββάτου»