Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Ουέμπστερ: "Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας"

Μετά την αποχώρηση του Όμπι Τρότερ, ο Κόροιβος κινήθηκε αστραπιαία και έκανε την κίνηση-ματ, κλείνοντας τον Κόρεϊ Ουέμπστερ.


Ο Νεοζηλανδός είναι παίκτης υψηλής ποιότητας και ο Χάρης Μαρκόπουλος τον έχει ήδη στη διάθεσή του και θα τον χρησιμοποιήσει κανονικά στο ντέρμπι επιβίωσης κόντρα στον Αρκαδικό. Ο χαρισματικός σκόρερ μίλησε στο koroibosbc.gr...


Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, ανέφερε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Έχει καλούς και σοβαρούς ανθρώπους με πλάνο και όραμα να φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα στο μέλλον. Χαίρομαι που πήρα την απόφαση να απαντήσω θετικά".


Για το τι χρειάζεται για την παραμονή στην κατηγορία, σχολίασε: "Εξαρτάται καθαρά από εμάς το τι θα γίνει. Παίζουμε στην έδρα μας έναν κρίσιμο αγώνα και χρειαστούμε καλή επιθετική λειτουργία, καθώς και προσήλωση στην άμυνα για να τα καταφέρουμε".


Για το αν είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς με τον Αρκαδικό, παρότι βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα, είπε: "Φυσικά και είμαι έτοιμος. Δεν με τρομάζουν οι προκλήσεις. Εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα".


 

Για τον κόσμο, επεσήμανε:  "Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας. Έχω ακούσει από τους νέους μου συμπαίκτες τα καλύτερα γι' αυτούς. Δίνουν φοβερό παλμό και ενέργεια στους παίκτες και ελπίζω να γεμίσουν το γήπεδο και να μας ωθήσουν στη μεγάλη νίκη".