Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Ο Κόροιβος... δεν υποβιβάστηκε, παραμένει στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ!

Δεν είναι ψέμα! Ο Κόροιβος παραμένει στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ! Στον τελικό δίχως αύριο απέναντι στο Λαύριο, η ομάδα της Ηλείας έδειξε το μέταλλό της, επικρατώντας του Λαυρίου με 86-69 και μετά τις νίκες των Τρικάλων και της ΑΕΚ κόντρα σε Απόλλωνα Πατρών και Αρκαδικό, αντίστοιχα, επιτεύχθηκε η πολυπόθητη σωτηρία.

Μετά από έναν απίστευτο πρώτο γύρο, τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα στον δεύτερο έκαναν κάποιος να θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό. Ωστόσο, ο Χάρης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του δεν κατέθεσαν τα όπλα. Πάλεψαν σαν λιοντάρια και τελικά δικαιώθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ο Ντουέιν Ντέιβις ήταν και πάλι ασταμάτητος, γράφοντας στο κοντέρ του 25 πόντους. Ο Άλεν πρόσθεσε 16, Οι Χαριτόπουλος, Βασιλόπουλος Σλαφτσάκης και Χάρις πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους με τους αντίπαλους ψηλούς οι Χριστοδούλου, Πουλιανίτης και Ουέμπστερ έκαναν κι αυτοί ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Όλα πήγαν καλά. Η ομάδα παραμένει στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ και θα συνεχίσει να βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμα. Εξάλλου, η φετινή σεζόν είναι διδακτική σε όλους τους τομείς. 

Κόροιβος (Μαρκόπουλος): Ντέιβις 25 (2), Ουέμπστερ 5 (1), Σλαφτσάκης 9 (6ρ), Βασιλόπουλος 3 (1), Χάρις 8, Άλεν 16 (2τρ, 6ρ), Συνετός, Πουλιανίτης 4, Χριστοδούλου 5 (1), Χαριτόπουλος 11.

Λαύριο (Σερέλης): Κρουμπάλι 8 (8ρ), Σακελλαρρίου 2, Νίξον 10 (1), Μπάρλος 4, Μπολντς 11 (2), Γιανγκ 12, Κέσελ 2, Νικολακόπουλος, Περράκης 3 (1), Γιαννακόπουλος 7 (1τρ, 6ρ), Κακλαμανάκης, Μπιρούτα 10 (3).