Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Το Λύκειο Καράτουλα στο Κλειστό γυμναστήριο της Αμαλιάδας

Το Δημοτικό αθλητικό κέντρο της Αμαλιάδας επισκέφθηκε σήμερα το Λύκειο Καράτουλα και οι μαθητές με τους συνοδούς τους καθηγητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του, από τον υπεύθυνο του Σταδίου Παναγιώτη Σωτηρόπουλο.

Εκ μέρους της ομάδας μπάσκετ του Κόροιβου τους υποδέχτηκε και τους καλωσόρισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος που τους μίλησε για την διοικητική οργάνωση του συλλόγου και την σχέση της ομάδας με την τοπική κοινωνία.

Στην συνέχεια ο προπονητής της ομάδας μας Χάρης Μαρκόπουλος μίλησε στα παιδιά για το πόσο σημαντικό είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ, τα προέτρεψε να παρακολουθούν τους αγώνες του Κόροιβου και δέχτηκε εύστοχες ερωτήσεις από τους μαθητές όπως για το θέμα ντόπινγκ, τα κίνητρα για ένα φίλαθλο να παρακολουθήσει ένα αγώνα μπάσκετ κ.α. Ο κόουτς Μαρκόπουλος δήλωσε ενθουσιασμένος από την αμεσότητα των παιδιών, τα ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους και τα προσκάλεσε στον αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο μοιράζοντας αντίστοιχες προσκλήσεις.

Η ΚΑΕ Κόροιβος συγχαίρει για την όμορφη πρωτοβουλία τον γυμναστή του Λυκείου κ. Σάββα Παναγιωτόπουλο, ευχαριστεί θερμά τους μαθητές για την επίσκεψη τους και τους εύχεται καλή πρόοδο και επιτυχία στους στόχους τους.