Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Και στη διάρκεια των εορτών...ο Κόροιβος μας πάει γήπεδο!

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες με Παναθηναϊκό & ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ Κόροιβος, πιστή στις αρχές της να προσελκύει τα νέα παιδιά στον αθλητισμό,  θα εφαρμόσει και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την επιτυχημένη πρωτοβουλία της «μαθητικής κερκίδας», με κόστος εισιτηρίου 5€ για κάθε μαθητή. Παράλληλα θα ισχύσει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων κοινωνικού χαρακτήρα (ΟΑΕΔ, πολυτέκνων, ΑμεΑ) με σειρά προτεραιότητας, για φιλάθλους που έχουν δώσει το «παρών» και σε άλλους αγώνες του Κοροιβου.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η γενική είσοδος είναι 20€ (ή 25€ στα κεντρικά λευκά καθίσματα).

Για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. η γενική είσοδος είναι 15€ (ή 20€ στα κεντρικά λευκά καθίσματα).

Όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να προμηθευτούν ταυτόχρονα εισιτήρια και για τους δύο αγώνες,  μπορούν να το κάνουν στην προνομιακή τιμή των 30€ (ή 35€ στα κεντρικά λευκά καθίσματα).

Κάθε ενήλικος μπορεί να συνοδεύσει μέχρι 2 ανήλικα άτομα, αρκεί να συνδέονται αποδεδειγμένα με συγγένεια πρώτου βαθμού. Το κόστος του παιδικού εισιτηρίου παραμένει στα 5€.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας, επί της Καποδιστρίου 9 (1ος όροφος), από 10:00 εως 15:00 & μέσω της Viva* 24 ώρες το 24ωρο https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-koroivos-eisitiria-agonon-15-16/

* η προνομιακή τιμή των 30€ δίνεται προσωρινά μόνο από τα εκδοτήρια του γραφείου.