Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Για το καλύτερο στη Ρόδο!

O αρχηγός της ομάδας μας, εγραψε τα παρακάτω στο Blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ,  ενόψει του κρίσημου αγωνα κόντρα στον Κολοσσό:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ

Εδώ και λίγη ώρα είμαστε στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό. Το... παράδοξο φέτος στον Κόροιβο είναι ότι έχουμε κάνει πιο πολλές εκτός έδρας νίκες, απ' ότι εντός! Μακάρι να συνεχίσουμε αυτή την ιδιαίτερη παράδοση. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πολλοί ίσως δεν περίμεναν να έχουμε αυτή την πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι στην 5η θέση, έχει ρεκόρ 5-3 και παίζει όμορφο μπάσκετ! Τι άλλο θέλουμε; Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να φτάσουμε στη Ρόδο. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς για το νησί, είμαστε όλη την ημέρα στο δρόμο...

Μετά το ματς με τον Κολοσσό ακολουθεί η διακοπή. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το διάστημα και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι στη Ρόδο, ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα που θέλει να κερδίζει τέτοια ματς στην έδρα του. Πάμε για το καλύτερο!