Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Αγγελόπουλος: "Ο κόσμος και το θέλω μας ώθησαν στη νίκη!"

Την ηγετική του στόφα έδειξε για ένα ακόμη ματς ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος με μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους τομείς, οδήγησε τον Κόροιβο στη σπουδαία νίκη επί του μαχητικού Πανιωνίου...

Ο εκ των κορυφαίων του Κοροίβου τόνισε: "Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, στον κόουτς και στα παιδιά, που σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα τους ήρθαν όχι μόνο να παλέψουν αλλά για να διεκδικήσουν το παιχνίδι στα ίσια. Είναι οι μόνοι που δεν φταίνε αυτή τη στιγμή για το γεγονός πως δεν έρχονται οι νίκες. Τους εύχομαι καλή συνέχεια. Υπομονή και κουράγιο. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι κομβικό, όπου δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Δεν αγχωθήκαμε. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος δεν θα έρθει να πέσει αμαχητί και θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή, οπότε δεν θεωρήσαμε ότι θα μασταν από την αρχή μπροστά στο σκορ και θα είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα. Κάναμε κάποια λάθη στην αρχή στην άμυνα και δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους, αλλά όταν φτάσαμε στα τελευταία λεπτά νομίζω ότι ο κόσμος μας σε συνδυασμό με το θέλω μάς ώθησε να έχουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση και να βάλουμε μεγάλα σουτ. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τεράστια και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα με αυτή τη νίκη. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

 

Από την άλλη, ο Ουίλιαμ Κόλεμαν, τόνισε αρχικά: "Η άμυνα μας έφερε πίσω. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές και αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει μέσα από τα χέρια μας". 

Ερωτηθείς για το τι φταίει και μια τόσο καλή ομάδα χάνει συνέχεια: "Είναι λίγο μάταιη αυτή η ερώτηση. Αγαπώ την ομάδα, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες, τον κόσμο μας και τον κ. Σταμούλη. Ως εκ τούτου θα είμαι προκατειλημμένος ό,τι και να πω. Είναι μια μάταιη ερώτηση, γιατι κανείς δεν ξέρει ακριβώς γιατί χάσαμε. Θα πρέπει να μαζευτούμε σαν ομάδα και να κουβεντιάσουμε για το τι φταίει πραγματικά και τι θα πρέπει να διορθώσουμε σε σχέση με την πορεία μας"