Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

Αγγελόπουλος: "Δεν ξεχνάμε πώς χάσαμε στα Τρίκαλα"

Πριν από τα τα αγωνιστικά, θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για το παιδί στην Ελευσίνα που έχασε τη ζωή του κάνοντας αυτό που αγαπάει. Είναι κρίμα να "φεύγει" ένας νέος 17 χρονών και εύχομαι να μην υπάρξουν ξανά ανάλογα περιστατικά, λόγω αδράνειας του συστήματος. Πρέπει κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι να καταλάβουν πως δεν μπορούν να παίζουν με τις ψυχές ανήλικων παιδιών, τα οποία βρίσκουν καταφύγιο στον αθλητισμό για να δώσουν σάρκα και οστά στο όνειρό τους. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το Σάββατο επιστρέφουμε στη δράση μετά από μια ακόμη διακοπή που έχει βγάλει όλες τις ομάδες εκτός ρυθμού. Όλα τα παιδιά περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι ένας αγώνας κομβικής σημασίας για εμάς και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλες αυτές τις μέρες. Θέλουμε να μπούμε από την αρχή δυνατά, να έχουμε πάθος και θέληση στην άμυνα, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό και να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας. Στην επίθεση χρειάζεται καθαρό μυαλό και υπομονή.

Παίζουμε στο γήπεδό μας, το οποίο θα είναι και πάλι γεμάτο. Ο κόσμος μάς δίνει κίνητρο και ενέργεια. Δεν σταματάει στιγμή να μας στηρίζει και αυτό αποτελεί ένα από τα μεγάλα μας ατού. Δεν ξεχνάμε τον τρόπο που χάσαμε στο πρώτο ματς στα Τρίκαλα, μάθαμε από τα λάθη μας και θα είμαστε πανέτοιμοι.

Η μάχη της παραμονής έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία και το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια.

Νίκος Αγγελόπουλος

*Το κείμενο είναι από το blog του αθλητή μας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ (esake.gr).