Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον ιστότοπο:

Είστε εδώ

ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Η μητέρα των μαχών"

Μια ακόμη μεγάλη μάχη για τον Κόροιβο πλησιάζει. Το Σάββατο κλειστό της Ήλιδας θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί το ντέρμπι με την Κηφισιά. Οι συνεχόμενες ήττες δεν έχουν απογοητεύσει τον Χάρη Μαρκόπουλο και τους παίκτες του, που πιο πεισμωμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για να φέρουν ξανά χαμόγελα στο Hλειακό κοινό. 

Ο προπονητής του Κόροιβου, είναι μαχητής και το έχει δείξει όσο λίγοι. Στα δύσκολα αποδείχτηκε πέρυσι καλός καπετάνιος, το ίδιο προτίθεται να κάνει και τώρα. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των "κυανόλευκων" koroibosbc.gr εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες του και τη θέληση που έχουν όλοι μαζί να ανταποδώσουν στον κόσμο την αγάπη και τη ζεστασιά τους. Περισσότερα εντός παρκέ...

Αναλυτικά όσα είπε: 

"Με ρωτάει ο απλός κόσμος που με συναντά τυχαία: ''Γιατί σε αυτό το ματς ήσασταν καλοί και στο άλλο χάσατε εύκολα. Πως καταφέρατε και πετύχατε τόσο μεγάλη νίκη που λίγοι ίσως περίμεναν  σε εκείνο το ματς  και στο άλλο παιχνίδι στο γήπεδο μας χάσατε εύκολα'';

Η απάντηση που δίνω πάντα είναι πολύ απλή. Συνηθίζω πάντα  να λέω ότι ο δρόμος συνεχίζεται και έχουμε μπροστά μας και σκεφτόμαστε την επόμενη μάχη.Αυτό λέω και τώρα.Ετοιμαζόμαστε σκληρά για μία ακόμη μάχη, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με μεράκι για να αντέξουμε όλες τις μάχες μέχρι το τέλος. Είναι καθήκον μας να πολεμάμε και να μην εγκαταλείπουμε ποτέ τη μάχη. Άλλωστε χάνεις τον πόλεμο όταν εγκαταλείπεις την μάχη. Έτσι μάθαμε, έτσι πορευόμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ.

Η πεποίθηση μου είναι ότι ο κόσμος της ομάδας βλέπει και διακρίνει ότι δουλεύουμε και παλεύουμε σκληρά. Εχουμε χρέος πρώτα απέναντι του να δίνουμε τα πάντα για να του προσφέρουμε χαρές και όχι λύπες. Τον θέλουμε κοντά μας σε κάθε ματς μέχρι το τέλος. Και εγω και τα παιδιά νιώθουμε σε κάθε ματς την αγάπη του και την  ζεστασιά του. Κι αυτό να γνωρίζει ο κάθε φίλος της ομάδας ξεχωριστά ότι, μας δίνει κουράγιο και δύναμη.Τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας, δίπλα μας στη νέα μάχη που μας περιμένει".